Dagbesteding

Bij OOK bieden we dagbesteding aan mensen met autisme.

NIEUWE CLIENT AANMELDEN

Dagbesteding

Bij de dagbesteding ga je activiteiten doen binnen het thema ICT (webdesign en reparatie) en/of sport, maar er is ook ruimte voor eigen initiatief en maatwerk. Je werkt aan persoonlijke doelstellingen, welke worden vastgelegd in het zorgplan.

De hoofddoelstelling van de dagbesteding is het bieden van structuur en het geven van een zinvolle invulling van je dag. Door jouw deelname aan de dagbesteding voorkom of verminder je het risico op eenzaamheid of sociaal isolement.

Je krijgt de mogelijkheid om mee te doen aan het maatschappelijke leven. En je wordt gewezen op jouw talenten, positieve eigenschappen en kracht. De dagbesteding draagt bij aan de balans en stabiliteit in jouw leven.

De dagbesteding van Stichting OOK vindt plaats vanuit onze hoofdlocatie aan de Nieuwendijk 13 te Geldrop. De dagbesteding is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en biedt ruimte aan maximaal 15 deelnemers, verdeeld over verschillende ruimten. De lunch wordt gezamenlijk gegeten. Op dit moment zijn er nog plekken vrij op onze dagbesteding.

Stichting OOK Begeleiding
Nieuwendijk 13
5664 HA  Geldrop

(040) 285 7868
op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur
info.geldrop@ookbegeleiding.nl
AGB-code: 73732954

Button Facebook   Button Twitter   Button LinkedIn

Logo Lijn 64