Vacatures

Actuele vacatures

Vacature Zorgcoördinator met als neventaak kwaliteitsbeheer en relatiebeheer

Wie zijn wij?

Stichting OOK begeleiding biedt diverse vormen van begeleiding aan mensen met autisme en hun gezinsleden. Sinds 2023 is dit uitgebreid, richting een meer algemeen aanbod aan begeleiding. Maar bovenal biedt Stichting OOK aan een team van zo’n 50 medewerkers een sociaal en leerzaam werkklimaat.

Wat zoeken wij?

Als gevolg van een reorganisatie zijn wij op zoek naar een nieuw lid in het managementteam. Iemand die met veel enthousiasme zin heeft om een concrete bijdrage te leveren aan de continuïteit en kwaliteit van onze organisatie én onze groep begeleiders. Je functie als zorgcoördinator omhelst ook het relatie- en kwaliteitsbeheer. Je bent van mening dat zeggen wat je doet en doen wat je zegt, een grote bijdrage levert aan goede relaties en een betere kwaliteit.

Om je zo goed mogelijk in onze organisatie welkom te heten, is er een intensief inwerktraject met een vast aanspreekpunt voor jouw ontwikkeling.

Om je een idee te geven hoe je werkweek eruit zou kunnen zien, alvast een voorproefje:

“Maandagochtend kom je op kantoor. Je hebt de krant gelezen en zag daarin wat artikelen over de zorg. Je legde meteen een link met wat jouw team doet. In de ochtend ben je aanwezig bij een managementoverleg waarin je verantwoordelijkheden duidelijk zijn en van daaruit input levert aan het overleg.

De middag is gevuld met bekijken hoe het kwaliteitshandboek verbeterd kan worden.

Dinsdags werk je thuis maar je voelt goed aan wanneer je er moet zijn voor mensen, zowel in het echt als online. Je werkt dossiers bij en bent aanspreekbaar voor begeleiders. Ondertussen zorg je ervoor dat je jezelf uitnodigt bij diverse partners om het netwerk goed te leren kennen. Samenwerken met collega zorgverleners is belangrijk en je zorgt ervoor dat we goed zichtbaar zijn.

Woensdag heb je vrij want je hebt ook nog een privéleven.

Donderdag zit je weer op je werkplek op kantoor. Daar bereid je een casuïstiek-overleg voor, nodigt je begeleiders uit, en zorgt dat het goede banen geleid wordt. Tussendoor heb je overleg met de directie over ontwikkelingen en praat je met de managementondersteuner en de planner over hoe het loopt en het beter kan.

Vrijdags werk je je berichten bij, denkt na over al je begeleiders en evalueert je week, en je kan niet wachten tot het weer maandag is!”

Wat breng je mee?

  • Je bent sociaal vaardig
  • Je bent representatief
  • Je bent in staat regie te nemen
  • Je hebt leidinggevende kwaliteiten
  • Je kunt overzicht houden
  • Je hebt pedagogische kennis en ervaring
  • Je hebt aantoonbaar een HBO niveau
  • Je bent integer
  • Je bent reflectief

Wat bieden wij?

De functie is ingeschaald in schaal 55 van de CAO GGZ.

Verder gelden arbeidsvoorwaarden als een scholingsbudget, een vergoeding voor woon-werk verkeer en dienstreizen, een levensfasebudget en een eindejaarsuitkering.

Je wordt voorzien van een telefoon en laptop, kunt hybride werken en komt in een enthousiaste en positieve setting terecht.

Bij voorkeur zoeken we iemand die fulltime beschikbaar is (36 u per week), maar het aantal uren is bespreekbaar.

Wij bieden in beginsel een contract voor 1 jaar.

Je sollicitatie kun je sturen naar pz@ookbegeleiding.nl

Deze vacature wordt ook intern uitgezet binnen het bedrijf.

Je kunt solliciteren tot 23 juni 2024.Open sollicitatie

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Mail hiervoor naar pz@ookbegeleiding.nl.

Stichting OOK Begeleiding
Nieuwendijk 13
5664 HA  Geldrop

(040) 285 7868
op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur
info.geldrop@ookbegeleiding.nl
AGB-code: 73732954

Button Facebook   Button Twitter   Button LinkedIn

Logo Lijn 64